Модульна система Лорен - бездоганний сучасний стиль

11 квітня 2018

У наш час класична громіздка меблі потроху стає історією, поступаючись місцем стильного і практичного сучасних меблів. Система Лорен виробництва відомої меблевої компанії БРВ - відмінний приклад того, як лаконічні на перший погляд елементи гарнітура виявляються напрочуд функціональними і універсальними. За допомогою складових даного меблевого набору можна красиво обставити приміщення різних типів: вітальню, спальню, передпокій і кабінет.

Модульна система Лорен

Модульна колекція Лорен пропонується в чотирьох колірних варіантах: «венге + акація бронза». Гармонійні природні забарвлення меблів дозволяють їй вдало вписатися в будь-який інтер'єр.

Модульна система Лорен

Модульна система Лорен включає вісімнадцять універсальних елементів: широка тумба під телевізор, навісні полиці (чотири варіанти), два комода різних розмірів і конфігурації, два зручних шафки, дві вітрини, зручний стелаж з полицями, три містких платтяних шафи, компактна тумбочка, комфортні полуторне і двоспальне ліжка.

Модульна система Лорен

Завдяки функціональності всі елементи модульної колекції Лорен можуть бути підібрані в будь-якій комплектації в залежності від розмірів приміщення і вимог клієнта. Універсальність меблів дозволяє використовувати елементи в одному стилі для декількох приміщень - наприклад, для спальні, передпокою і вітальні. Таким чином Ви отримаєте гармонійний дизайн всього будинку і квартири і станете власником максимально зручною і надійною меблів для повсякденного користування.