Нова спальня LUCA Практичний комод

27 липня 2017

Інтер’єр спальні, оформлений меблями LUCA - це спосіб, аби з радістю вітати кожен день. Прованський стиль та делікатна білизна надають приміщенню враження безтурботної ідилії і наводять на думку атмосферу середземноморських канікул. Функціонально організований простір полегшить підготовку до виходу з дому кожного ранку.

Польская мебель Luca BRW

Панорамна шафа

Про такі меблі мріє кожна жінка. Містка 5-дверна шафа дає можливість розмістити навіть дуже великий гардероб. Дзеркала, розташовані та середніх фасадах – це практичний і майже необхідний елемент як жіночої так і чоловічої спальні. Більш того, відбиваючи світло, дзеркала зроблять приміщення світлішим та оптично більшим. Монохромність білого кольору підкреслює ефектна верхня планка в темному кольорі сосни larico. Механізм, який забезпечує рівномірне та тихе закриття, дозволить раз і назавжди забути про звук грюкання дверей.

Високе ліжко з шухлядами

Королівський сон на висоті не повинен бути лише мрією. Завдяки колекції LUCA кожен може відпочини на вищому рівні. Підвищене узголів’я з декоративною планкою в темному кольорі підкреслює провансальський стиль меблів, надаючи інтер’єру неповторний клімат. Ліжко може також виконувати роль схованки. Дві практичні шухляди, в яких легко розмістити постіль або іншу текстильну продукцію, дозволять подбати про бездоганний порядок.

Польская мебель Luca BRW

Практичний комод

Функціональний комод – це незамінні меблі для зберігання різноманітних речей: одягу, біжутерії або документів. Охайні металеві ручки забезпечують зручне відкривання і підкреслюють вишуканість композиції меблів. Колористичний контраст стільниці та верхньої шухляди надають комоду оригінального вигляду.

Польская мебель Luca BRW

Приліжкова шафка – ідеальний додаток

Доповненням системи LUCA є приліжкова шафка з шухлядою. Чорно-біла кольорова гама підручних меблів чудово поєднується з іншими модулями колекції, утворюючи разом з ними гармонійну, підібрану в кожній деталі цілісність. Можна в ній поскладати всі необхідні перед сном речі і насолоджуватись сповна комфортним відпочинком.

Польская мебель Luca BRW