Поєднання модних відтінків в колекції Тесса

26 травня 2017

Колекція Тесса - це елементи оснащення сучасного інтер'єру. Наявність двох кольорів, дозволяє створити стильну вітальню. Великий перевагою даної системи є компактність запропонованих моделей, це особливо важливо для невеликих приміщень.

Польская мебель Tessa HELVETIA

Доступна в опції освітлення LED - вона доповнює композицію надаючи затишній клімат усій вітальні. Можливість вибору кольорової гами дозволяє ідеально адаптувати стінку до вимог конкретного інтер'єру. Елементи колекції виконані з міцних матеріалів. Все це гарантує багаторічне задоволення від даної вітальні.

Польская мебель Tessa HELVETIA

Стінка Тесса - це топ пропозиція виробника Helvetia, яка доповнить Вашу вітальню не тільки високою практичністю, але і ексклюзивним зовнішнім виглядом. Поєднання модних відтінків ламінованої плити, яка використовуються для виготовлення елементів комплекту, створює цілу композицію, завдяки якій Ви отримуєте вишуканий інтер'єр.

Польская мебель Tessa HELVETIA

Меблі оздоблені скляними полицями, на яких є можливість монтажу білого або синього СВІТЛОДІОДНОГО освітлення. Таке рішення може зробити акцент на Вашому декорі, наприклад елегантною посуду, кришталю або інших декоративних елементів, які підвищать значення дизайну інтер'єра, надаючи йому вишуканого зовнішнього вигляду.

Польская мебель Tessa HELVETIA

Стінка Тесса - топ пропозиція виробника Helvetia