Преміальні телевізійні тумби GRANERO Cama з розсувною системою Loft Laguna

02 червня 2023

Для того самого випадку, коли хайтек інтер'єр у вітальні потребує меблів, комлементарних обраному стилю, але дуже хочеться додати тепла, затишку, цікавинки, що ризикує стати зайвим серед суворої мінімалістичної обстановки, фабрика Cama має прекрасні варіанти, що вирішують ці декілька дизайнерських задач одночасно. Преміальні телевізійні тумби GRANERO своєю палітрою кольорів та варіантами наповнення допоможуть нарешті завершити пошуки ідеальної тумби ТВ.

Тумба під телевізор Cama Granero старе дерево з чорним електрокаміном.

Дводверні тумби під телевізор Гранеро Кама відрізняються своєю бездоганністю та функціональністю. Завдяки розсувній системі LOFT LAGUNA, яка служить не тільки засобом зручного відкривання, але й чудовим декоративним елементом, ми можемо насолоджуватись бездоганним дизайном цих тумб. Цікавої форми кріплення фрезерованих розсувних дверей, що рухаються по горизонтальним напрямним, додають тумбам особливого шарму.

Тумби під телевізор Cama Granero з полицею та електрокаміном.

Корпус тумб виготовлений з ламінованої ДСП, а фасади - з матової ламінованої ДСП. Варіанти кольорів від білого і чорного глянцю до природніх відтінків дуба вотан та старого дерева наділяють меблі власним характером, виражаючи вашу індивідуальність. В кожному з двох закритих відділень ви знайдете по одній полиці для зберігання різноманітних речей. Особливим акцентом стане центральна частина тумби, де розташовані відкриті полиці або електрокамін, що дозволяє регулювати температуру приміщення та змінювати кольори вогню за допомогою пульта. Відчуйте себе комфортно і затишно, коли полум'я танцює у відтінках червоного, синього або фіолетового.

Тумба під телевізор Cama Granero дуб вотан з чорним каміном

Тумба під телевізор GRANERO – не тільки прикраса, а й практичний помічник у вашому будинку. З максимальним навантаженням на стільниці до 15 кг ви можете бути впевнені в їх надійності. Моделі з полицями можуть додавати асиметрії в оформлення ТВ-зони - відсунувши одні з дверей в бік ви отримуєте відділення з відкритими нішами зліва чи справа, а не посередині. Тумби з електрокамінами здатні не лише створювати комфортну атмосферу, але й регулювати температуру повітря у вашому приміщенні. З охолодженням до 16°C або нагріванням до 28°C, вони перетворять кімнату на оазис затишку.

Подивитись і придбати польські тумби ТВ Гранеро Cama